Hvordan man genkender en Mulberry taske original fra en efterligning

Mulberry Tasker Outlet

Genkend en Mulberry taske original fra en falsk, er en bekymring, der påvirker fashionistas i verden. Vi taler om modeller af tasker, der har præget den historie mode i årenes løb, at sætte det pose af de mest berømte og elskede stjernestatus som 2:55 og 2.88. I de seneste år, også Mulberry fornyet dens mønster-filer også meget quirky og original, som du vil bemærke browse gennem indsamling foråret sommeren 2013 , fuld af farver og nyheder! Selvfølgelig fristelsen til at få en perle vintage Mulberry er stærk, især når det kommer til de smukkeste former, og dermed er risikoen for at købe en falsk Mulberry bliver høj! Lad os se på nogle enkle regler for at undgå fælden.

Mulberry Taske

Som du kan forestille dig, inden for luksus håndtasker efterligning er rundt om hjørnet, har vi allerede set i diskussionen om modellerne Louis Vuitton , en af de mest forfalskede i verden, og de ​​Fendi tasker som du vil. Nogle af de grundlæggende regler er temmelig indlysende, såsom garanti for originalitet er at købe i en butik Mulberry, men vær forsigtig med forslagene online!

Mulberry har ikke en online butik , og ikke giver sine produkter selv på websteder, der sælger mere populær som net-a-porter, mytheresa og luisaviaroma.com, så undgå at købe over internettet, er risikoen for en falsk er så høj!

Den foring indeni er altid i sort eller bordeaux og i de originale vintage modeller har intern lynlås lukning med 3 C som et logo. Desuden er Mulberry modeller, der alle Made in Italy , Made in France kun for visse modeller vintage, accepterer ikke mere! Ved udgangen også være styret af instinkt, syning også lidt ude af fase, er CC-logoet ikke perfekt afstemt , og brugen af interne sømme i forskellige farver fra de af resten af foringen er alarmklokkerne ganske simpelt at finde. Watch out for detaljer!